Εμπορικός Σύλλογος Θήβας:Η λειτουργία των καταστημάτων με τη μέθοδο click away

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημερώνουν ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου απόψε 5/2/2021  ο Δήμος  Θηβαίων  παραμένει  στην « ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ» και  ισχύουν τα παρακάτω:

 Η λειτουργία των καταστημάτων συνεχίζει με τη μέθοδο click away……

 Το ωράριο λειτουργίας εκτείνεται προαιρετικά από 7:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ. για όλες τις επιχειρήσεις…..  

 Τα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία) λειτουργούν στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου, τηρώντας τις  αντίστοιχες προϋποθέσεις…..

 Σας εφιστούμε τεράστια προσοχή, τηρούμε όλα τα μέτρα για να καταφέρουμε να βγούμε από την κόκκινη ζώνη ,  τα πρόστιμα παραμένουν σημαντικά.

Παραμένει η υποχρεωτική  η χρήση μάσκας παντού, σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των χώρων εργασίας.  

Η γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας διατηρείται με εξαίρεση μόνο τους ρητά προβλεπόμενους τρόπους.  Επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός περιφερειακής ενότητας για λόγους εργασίας και με τις αναγκαίες βεβαιώσεις

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα.  Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.τηλ Συλλόγου:2262027081

                                     ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχετικά